MUĞLA 33 °C
En Düşük 18 °C
En Yüksek 33 °C
Karakter Boyutu :
Kuran Kursu'nu bitirenlere ödül

Kuran Kursu'nu bitirenlere ödül

22 Ağustos 2011 15:53 PazartesiFethiye’nin Ölüdeniz Beldesinde yaz kuran kursunu başarıyla tamamlayan öğrenciler ödülendirildi.

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi Hisaörünü Camisinde 27 Haziran’da başlayan yaz kuran kursunu başarıyla tamamlayan 40 öğrenci çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Öğrencilere hediyelerin dağıtılması için Hisaörünü Camisinde düzenlenen programa Fethiye Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz ve öğrencilerin aileleri de katıldılar. Törende kısa bir açılış konuşması yapan Hisarönü Camisi İmamı Şükrü Girgin yaz tatilini değerlendirerek kuran kursuna gelen öğrencileri kutladı. Girgin konuşmasında “27 Haziran tarihinde 40 öğrenciyle başlayan kursumuzda Ölüdeniz Camisi İmamı Soner Muslu ile beraber eğitim verdik. Kursumuz çok verimli geçtiği için bizlerde öğrencilerimi çeşitli hediyelerle ödüllendirmek istedik. Hediye verme kriterimiz öğrencinin Kuran okumaya geçmesi, Namaz kılmasını tam öğrenmesi ve dini bilgiler imtihanından yüksek puan alması şeklinde değerlendirildi. Öğrencilerimize birinciden itibaren 2 adet bisiklet, 1 cep telefonu, 2 kol saati, 10 müzik çalar, kız öğrencilere çanta ve erkek öğrencilere de tişört hediye ettik. Kursumuza ve hesiyelerin temin edilmesine destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından öğrencilere hediyeleri Fethiye Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Ölüdeniz Belediye Başkanı Kerametin Yılmaz ve katılımcılar tarafından verildi.

Bu elma her derde deva!
Bu haber toplam (317) defa okunmuştur.

ETİKETLER

muğla - kuran kursu - ödül

MUĞLA / FETHİYE - HABERLERİ