Muğla'nın Dalaman ilçesinde bir hafta önce kaybolan ve polis tarafından aranan bobinaj ustası Mücahit Kozluk'u (23) öldürdüğü iddia edilen kuaför arkadaşı Hasan Yılmaz Dilmen (23) ile eşi Hüsne Süner (23) Adana'da yakalandı.
Katil zanlısı Dilmen, arkadaşı Kozluk'u, eşine Facebook'ta cinsel ilişki teklifinde bulunduğu için bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Ancak, cesedi attığı göl kenarında yapılan aramalarda Kozluk'un cesedi bulunamadı.
Dalaman'daki bir tamirhanede bobinaj ustası olarak çalışan Mücahit Kozluk, 12 Mayıs gecesi, arkadaşı Hasan Yılmaz Dilmen ile telefonla görüştükten sonra evinden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Telefonu kapalı olan ve tüm aramalara rağmen Kozluk7u bulamayan yakınları polise ve Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu.
'OĞLUM ÖLDÜRÜLMÜŞ OLABİLİR'
Kozluk'un ablası Gülayşe Gazazoğlu da sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında, kardeşinden 12 Mayıs'tan bu yana haber alamadıklarını belirtip, yerini bilen ya da görenlerin kendisine ve polise bilgi vermelerini istedi. Bu arada, Kozluk'un annesi Derya Abuleyla da bir televizyon proğramına konuk olup kayıp oğlunun cinayete kurban gitmiş olabileceğini söyledi.
ADANA'DA YAKALANDI
Kozluk'un ailesinin, kuaför Hasan Yılmaz Dilmen'den şüphelendiklerini bildirmeleri üzerine polis, Dilmen'in çalıştırdığı kuaföre gitti. İşyerinin kapalı olması üzerine Cumhuriyet Savcılığı'nca Dilmen çifti hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Adanalı olan Dilmen'in bu kente gidebileceği olasılığı üzerine de Adana polisi bilgilendirildi. Kayıplar Bürosu polisleri, Dilmen'in Adana'da gidebileceği yerlerde önlem aldı. Dün sabah, Namık Kemal Mahallesi'nde bir yakının evinden çıkan Dilmen çifti yakalanarak gözaltına alındı. Dilmen'in üzerinde suç aleti olduğu sanılan bir bıçak bulundu.
'ÖLDÜRÜP ATTIM'
Eşi Hüsne Süner ile birlikte Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Dilmen, suçunu itiraf etti. Arkadaşı Mücahit Kozluk'u eşine Facebook'tan cinsel ilişki teklif ettiği için öldürdüğünü belirten Dilmen, "Eşimin Facebook adresine girdiğimde Mücahit'in eşime ilişki teklif ettiğini görünce çıldırdım. Kendisine buluşma teklif ettim. Randevu yerine geldi . Burada tartıştıktan sonra üzerimdeki bıçağı çekip rastgele saplamaya başladım. Yerde can çekişirken, ambulans çağırmamı istedi. Sana bir de ambulans mı çağıracağım' diyerek, bıçağı birkaç kez daha sapladım. Daha sonra cesedini göl kenarında ağaçlıkların arasına attım" dediği öğrenildi.
CESET ORTADA YOK
Dalaman polisine katil zanlısı çiftin yakalandığı ve cesedin atıldığı yerle ilgili bilgi verildi. Ancak, yapılan tüm aramalara karşın belirtilen yerde Kozluk'un cesedi bulunamadı. Katil zanlısı çiftin Dalaman polisine teslim edileceği öğrenildi. Dilmen'e olay yerinde keşif yaptırılıp cesedi attığı yeri göstermesinin isteneceği belirtildi.






































